Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsham Lions Goole Boys
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dobson kopt de bal weg. Daar is McAvennie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolan is nu in balbezit. Dolan schiet op doel. Cullip probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McConnell zal de hoekschop nemen. Lambert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski speelt de bal door. Kanе probeert naar een medespeler te passen. Dolan is nu in balbezit. Dolan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan onderschept slim de pass. Dolan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kowalski rent richting de bal. Dobson verovert de bal door een tackle van achteren. Dobson met een sublieme pass. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Small geeft de bal voor. McConnell kopt de bal weg. Cartwright bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Dolan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 56%, Goole Boys 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsham Lions - Goole Boys 0:0

60e minuut.
Acheampong passt de bal in één keer door. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 52%, Goole Boys 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsham Lions - Goole Boys 0:0