Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Warriors Wantage
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Holland onderschept slim de pass. Holland probeert naar een medespeler te passen. Pardew rent richting de bal. Pardew draait met de bal, schiet en ... Kitson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Warriors - Wantage 1:0

12e minuut.
Inworp. Craig met een snelle inworp. Marshall kan de bal niet met de borst controleren. Marshall geeft een lange en hoge pass. Sweeney krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Warriors - Wantage 1:1

27e minuut.
BeardsIey passt de bal met de wreef. Coppell rent richting de bal. Holland onderschept slim de pass. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Warriors - Wantage 2:1

29e minuut.
Whittaker probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Pardew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardew schiet op doel. Morley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Church met een snelle inworp. Daar is Kensdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Sweeney rent richting de bal. Sweeney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pardew is nu in balbezit. Morley is nu in balbezit. Pardew verovert de bal door een tackle van achteren. Pardew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Warriors 46%, Wantage 54%.
Green Warriors - Wantage 2:1

55e minuut.
Church probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Church geeft de bal voor. Kensdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
BeardsIey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kensdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka begaat een overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Holland rent richting de bal. Holland geeft de bal voor. Klungelig pakt Morley de bal. Pardew rent richting de bal. Pardew schiet op doel. Garnacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Morley heeft problemen om de bal te vangen. Pardew bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardew haalt uit met een fantastische trap. Garnacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Church bereikt de bal nog maar net als eerste. Church passt de bal met de wreef. Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardew rent richting de bal. Pardew draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Warriors 51%, Wantage 49%.
Green Warriors - Wantage 2:1