Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merthyr Hammers Goole Waterlooville
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard rent richting de bal. Trossard geeft een lange en hoge pass. Jewell rent richting de bal. Jewell schiet op doel. Paal! Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 0:1

14e minuut.
Roonеy is nu in balbezit. Jewell is nu in balbezit. Roonеy rent richting de bal. Jewell is nu in balbezit. Jewell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy passt de bal met de wreef. Wand is nu in balbezit. Jewell onderschept slim de pass. Jewell draait met de bal, schiet en ... Carling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy passt de bal in één keer door. Jewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewell schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dalglish de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 0:2

33e minuut.
Wand passt de bal met de wreef. Lee is nu in balbezit. Jewell verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy is nu in balbezit. Roonеy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 0:3

36e minuut.
Jewell is nu in balbezit. Price met een sublieme pass. Klungelig pakt Dalglish de bal. Jewell rent richting de bal. Jewell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cullip kopt de bal weg. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah geeft een lange en hoge pass. Jewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sidibe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clarke met een snel genomen vrije trap. Cullip krijgt zijn hoofd ertegen. Wright-Phillips kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merthyr Hammers 62%, Goole Waterlooville 38%.
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 0:3

46e minuut.
Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy passt de bal zonder na te denken. Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones onderschept slim de pass. Stones schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Vance geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidibe met de inworp. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones haalt uit met een fantastische trap. Wright-Phillips kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee geeft de bal voor. Klungelig pakt Trippier de bal. Cullip rent richting de bal. Cullip schiet op doel. Wright-Phillips verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merthyr Hammers 40%, Goole Waterlooville 60%.
Merthyr Hammers - Goole Waterlooville 1:3