Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil FC Cleethorpes Mariners
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Reynolds geeft een lange en hoge pass. Inworp. Archer met een snelle inworp. Ricе heeft problemen om de bal te vangen. Ricе geeft een lange en hoge pass. Webb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bould is nu in balbezit. Mainoo verovert de bal door een tackle van achteren. Swan rent richting de bal. Swan haalt uit met een fantastische trap. Bould probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil FC - Cleethorpes Mariners 0:1

24e minuut.
Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton passt de bal met de wreef. Mainoo speelt de bal door. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Pullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crowther verovert de bal door een tackle van achteren. Crowther probeert naar een medespeler te passen. Mainoo is nu in balbezit. Mainoo geeft de bal voor. Webb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sanderson kopt de bal weg. Crowther probeert de bal aan de voet te houden. Pullen is nu in balbezit. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mainoo rent richting de bal. Pullen rent richting de bal. Pullen met een sublieme pass. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... Webb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil FC 50%, Cleethorpes Mariners 50%.
Promil FC - Cleethorpes Mariners 0:1

48e minuut.
Reynolds geeft de bal voor. Sanderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanderson onderschept slim de pass. Sanderson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Reynolds de bal. Ricе is nu in balbezit. Ricе passt de bal zonder na te denken. Lewis rent richting de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mainoo rent richting de bal. Mainoo geeft de bal voor. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pullen speelt de bal door. Swan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mainoo zijn tegenspeler op de grond. Mainoo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bould draait met de bal, schiet en ... Ince kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barmby de bal onder controle te krijgen. Swan rent richting de bal. Swan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pullen speelt de bal door. Ricе heeft problemen om de bal te vangen. Ricе passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promil FC - Cleethorpes Mariners 1:1

84e minuut.
Wonder probeert naar een medespeler te passen. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith begaat een overtreding. Keith krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Crowther rent richting de bal. Ricе is nu in balbezit. Crowther verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil FC 52%, Cleethorpes Mariners 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promil FC - Cleethorpes Mariners 1:1