Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klose your legs London City FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Bellingһam is nu in balbezit. Weaver verovert de bal door een tackle van achteren. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver verovert de bal door een tackle van achteren. Weaver haalt uit met een fantastische trap. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klose your legs - London City FC 0:1

15e minuut.
Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox passt de bal zonder na te denken. Redmond is nu in balbezit. Perch onderschept slim de pass. Perch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Church bereikt de bal nog maar net als eerste. Church met een sublieme pass. Perch met een sublieme pass. Ravenhill rent richting de bal. Ravenhill draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klose your legs - London City FC 1:1

23e minuut.
Darby rent richting de bal. Perch onderschept slim de pass. Perch passt de bal met de wreef. Ravenhill rent richting de bal. Ravenhill draait met de bal, schiet en ... Son verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fox rent richting de bal. Church rent richting de bal. Church passt de bal met de wreef. Mead bereikt de bal nog maar net als eerste. Mead geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weaver bereikt de bal nog maar net als eerste. Church bereikt de bal nog maar net als eerste. Church draait met de bal, schiet en ... Bellingһam probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klose your legs 58%, London City FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klose your legs - London City FC 1:1

53e minuut.
Perch is nu in balbezit. Ravenhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenhill rent richting de bal. Ravenhill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Son trapt de bal weg. Church kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Darby de bal onder controle te krijgen. Ravenhill is nu in balbezit. Ravenhill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Morley geeft een hoge lob. Inworp. Dyche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Church de bal. Church draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Murray is nu in balbezit. Weaver verovert de bal door een tackle van achteren. Church bereikt de bal nog maar net als eerste. Weaver rent richting de bal. Weaver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klose your legs 63%, London City FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klose your legs - London City FC 1:1