Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:19
  • Competitiewedstrijd: Division IV 26
  • Stadion: Irons Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1703
Heybridge Wanderers Harlow North
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gascoignе probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muster bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa verovert de bal door een tackle van achteren. Wissa geeft een lange en hoge pass. Maguire kopt de bal weg. Speedie bokst de bal weg.

12e minuut.
Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand passt de bal met de wreef. Patel rent richting de bal. Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher met een sublieme pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Harlow North 1:0

31e minuut.
Barry rent richting de bal. Klungelig pakt Barry de bal. Barry geeft de bal voor. Muster is nu in balbezit. Muster schiet op doel. Wark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 53%, Harlow North 47%.
Heybridge Wanderers - Harlow North 1:0

52e minuut.
Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher geeft de bal voor. Perkins is nu in balbezit. French onderschept slim de pass. French schiet op doel. Wark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vale speelt de bal door. Gascoignе rent richting de bal. Met opzet legt Ferdinand zijn tegenspeler op de grond. Ferdinand krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jansen met een sublieme pass. Klungelig pakt Hawke de bal. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bowyer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jansen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patel krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jenkins onderschept slim de pass. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Clark probeert naar een medespeler te passen. Muster is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huckerby. Huckerby krijgt een gele kaart. Muster raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muster kan niet meer verder spelen. Mills komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vale met een sublieme pass. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher passt de bal met de wreef. French is nu in balbezit. French haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Harlow North 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 53%, Harlow North 47%.
Heybridge Wanderers - Harlow North 2:0