Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poole Heath Highgate County FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Carragher met een sublieme pass. Cavendish heeft problemen om de bal te vangen. Cavendish speelt de bal door. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lewis-Potter is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bellingһam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yorke rent richting de bal. Yorke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huckerby met een harde bal richting middenveld. Campbell kopt de bal weg. Waddle rent richting de bal. Waddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hall speelt de bal door. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle is nu in balbezit. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Heath - Highgate County FC 0:1

22e minuut.
Jackson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nethercott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott is nu in balbezit. Scott geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Waddle maakt een snoekduik en kopt de bal. Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Sturrock is nu in balbezit. Sturrock haalt uit met een fantastische trap. Huckerby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Heath - Highgate County FC 0:2

27e minuut.
Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bellingһam is nu in balbezit. Bellingһam passt de bal in één keer door. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Honeywood probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Heath - Highgate County FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Heath 58%, Highgate County FC 42%.
Poole Heath - Highgate County FC 0:3

46e minuut.
Campbell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cox moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cox schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kelly wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Honeywood geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tempt bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempt draait met de bal, schiet en ... Huckerby bokst de bal weg.

73e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Lewis-Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis-Potter geeft de bal voor. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sturrock met een snelle inworp. Tempt is nu in balbezit. Tempt speelt de bal door. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cavendish passt de bal in één keer door. McIlroy bereikt de bal nog maar net als eerste. McIlroy passt de bal met de wreef. Tempt rent richting de bal. Tempt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Heath 71%, Highgate County FC 29%.
Poole Heath - Highgate County FC 0:3