Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid Ejido F.C
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 20.8
brilliant Schieten weak
good Passen average
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Demirian passt de bal in één keer door. Nieziemski met een sublieme pass. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bazler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski geeft de bal voor. Esperilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 2:0

4e minuut.
Expósito Medina met een sublieme pass. Hevia Obras rent richting de bal. Boniecki onderschept slim de pass. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. Castellet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 3:0

8e minuut.
Nieziemski speelt de bal door. Westerveld rent richting de bal. Westerveld passt de bal met de wreef. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Luis Enrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Barbarin kopt de bal weg. Kešelj rent richting de bal. Kešelj probeert naar een medespeler te passen. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Boniecki rent richting de bal. Boniecki met een sublieme pass. Westerveld rent richting de bal. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bazler met de inworp. Ruiz Brenes is nu in balbezit. Nieziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski speelt de bal door. Westerveld is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 4:0

24e minuut.
Jamka geeft de bal voor. Luis Enrique heeft problemen om de bal te vangen. Luis Enrique passt de bal in één keer door. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Demirian geeft een hoge lob. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Demirian verovert de bal door een tackle van achteren. Demirian speelt de bal door. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 5:0

32e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki passt de bal met de wreef. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ruiz Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Nieziemski speelt de bal door. Klungelig pakt Boniecki de bal. Boniecki schiet op doel. Esperilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 6:0

36e minuut.
Esperilla speelt de bal door. Donat Llopis kopt de bal weg. Kešelj speelt de bal door. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian geeft een hoge lob. Esperilla bokst de bal weg. Boniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 7:0

38e minuut.
Expósito Medina probeert naar een medespeler te passen. Donat Llopis heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki onderschept slim de pass. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 8:0

39e minuut.
Westerveld is nu in balbezit. Westerveld passt de bal in één keer door. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler passt de bal in één keer door. Demirian geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Jamka rent richting de bal. Jamka met een sublieme pass. Klungelig pakt Boniecki de bal. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castellet de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 16%, Ejido F.C 84%.
R. Valladolid - Ejido F.C 8:0

47e minuut.
Esperilla speelt de bal door. Demirian is nu in balbezit. Demirian passt de bal met de wreef. Westerveld rent richting de bal. Westerveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 9:0

54e minuut.
Pleśnar heeft problemen om de bal te vangen. Pleśnar geeft een hoge lob. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 10:0

58e minuut.
Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld passt de bal met de wreef. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki schiet op doel. Esperilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 11:0

60e minuut.
Jamka rent richting de bal. Jamka passt de bal zonder na te denken. Westerveld rent richting de bal. Westerveld passt de bal met de wreef. Boniecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 12:0

61e minuut.
Donat Llopis bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki met een sublieme pass. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 13:0

63e minuut.
Expósito Medina rent richting de bal. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki passt de bal zonder na te denken. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 14:0

64e minuut.
Westerveld verovert de bal door een tackle van achteren. Westerveld passt de bal in één keer door. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki draait met de bal, schiet en ... Esperilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 15:0

66e minuut.
Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis Enrique maakt een afschuwelijke overtreding. Westerveld raakt geblesseerd tijdens het duel. Westerveld met een snel genomen vrije trap. Boniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Esperilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Luis Enrique met een sublieme pass. Daar is Garai Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki rent richting de bal. Boniecki geeft een hoge lob. Esperilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 16:0

71e minuut.
Ruiz Brenes rent richting de bal. Kešelj speelt de bal door. Demirian speelt de bal door. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki geeft een hoge lob. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Esperilla bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel. Esperilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 17:0

81e minuut.
Ruiz Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski rent richting de bal. Westerveld rent richting de bal. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Esperilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jamka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski passt de bal met de wreef. Boniecki rent richting de bal. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 18:0

85e minuut.
Ruiz Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. Esperilla bokst de bal weg.

86e minuut.
Quinteros geeft een hoge lob. Castellet probeert de bal met de borst te controleren. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. Castellet probeert de bal aan de voet te houden. Esperilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Ruiz Brenes rent richting de bal. Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski speelt de bal door. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Esperilla probeert wanhopig de bal te grijpen. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bazler neemt de hoekschop. Ruiz Brenes rent richting de bal. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki schiet op doel. Esperilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Ejido F.C 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 17%, Ejido F.C 83%.
R. Valladolid - Ejido F.C 19:0