Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ludicolo FC R. Valladolid
Normal Tactiek 532
33% Balbezit 67%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten incredible
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Boniecki springt en kopt de bal. de Francisco probeert de bal aan de voet te houden. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld draait met de bal, schiet en ... de Francisco probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Demirian neemt de hoekschop. Westerveld kopt de bal weg. Daar is París, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki rent richting de bal. Boniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:1

4e minuut.
Bazler met de inworp. Kešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kešelj speelt de bal door. Nieziemski geeft een lange en hoge pass. Westerveld maakt een snoekduik en kopt de bal. Jimena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Francisco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:2

7e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld geeft een hoge lob. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:3

9e minuut.
Estarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian is nu in balbezit. Demirian passt de bal in één keer door. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bahón de bal. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki schiet op doel. Jimena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bazler met een snelle inworp. Boniecki geeft een lange en hoge pass. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ... Jimena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
de Francisco kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinilla de bal. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel. de Francisco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:4

19e minuut.
Nieziemski kopt de bal weg. de Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld onderschept slim de pass. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Jimena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:5

20e minuut.
Daar is García Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. París is nu in balbezit. París speelt de bal door. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel. Jimena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bazler met een sublieme pass. Gómez Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki onderschept slim de pass. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. Jimena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:6

24e minuut.
Bazler passt de bal met de wreef. Nieziemski met een sublieme pass. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel. Jimena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:7

28e minuut.
Demirian geeft een hoge lob. Daar is Nieziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:8

29e minuut.
Westerveld passt de bal zonder na te denken. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski passt de bal met de wreef. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Estarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian kan de bal niet met de borst controleren. Demirian passt de bal zonder na te denken. Boniecki rent richting de bal. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jimena trapt de bal weg. Kešelj kopt de bal weg. Westerveld heeft problemen om de bal te vangen. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Boniecki is nu in balbezit. Boniecki passt de bal in één keer door. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld draait met de bal, schiet en ... Jimena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:9

39e minuut.
del Rosario Ramos rent richting de bal. del Rosario Ramos passt de bal in één keer door. Estarriaga met een sublieme pass. Boniecki heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:10

41e minuut.
del Rosario Ramos speelt de bal door. García Sosa is nu in balbezit. Westerveld verovert de bal door een tackle van achteren. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamka passt de bal in één keer door. París is nu in balbezit. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:11

43e minuut.
Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boniecki de bal. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski draait met de bal, schiet en ... Bahón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludicolo FC 87%, R. Valladolid 13%.
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:11

46e minuut.
del Rosario Ramos onderschept slim de pass. Jamka verovert de bal door een tackle van achteren. Jamka passt de bal met de wreef. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Westerveld is nu in balbezit. Westerveld geeft een lange en hoge pass. Boniecki heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:12

51e minuut.
Westerveld rent richting de bal. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Westerveld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Westerveld zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:13

52e minuut.
París geeft een hoge lob. Westerveld kan de bal niet met de borst controleren. Estarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld onderschept slim de pass. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jamka kopt de bal weg. París rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieziemski. Nieziemski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld geeft de bal voor. Boniecki heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gómez Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler onderschept slim de pass. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Demirian geeft de bal voor. Boniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Westerveld de bal. Westerveld schiet op doel. de Francisco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demirian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:14

64e minuut.
García Sosa met een sublieme pass. del Rosario Ramos heeft problemen om de bal te vangen. París rent richting de bal. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Westerveld met een sublieme pass. Demirian rent richting de bal. Demirian speelt de bal door. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:15

69e minuut.
Boniecki kopt de bal weg. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski passt de bal in één keer door. Westerveld heeft problemen om de bal te vangen. Westerveld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nieziemski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boniecki de bal. Gómez Cifuentes is nu in balbezit. Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:16

76e minuut.
Nieziemski met een sublieme pass. Westerveld rent richting de bal. Westerveld passt de bal zonder na te denken. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Demirian geeft de bal voor. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki draait met de bal, schiet en ... Bahón probeert de bal aan de voet te houden. Jimena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Nieziemski is nu in balbezit. Boniecki rent richting de bal. Nieziemski speelt de bal door. Westerveld rent richting de bal. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludicolo FC 72%, R. Valladolid 28%.
Ludicolo FC - R. Valladolid 0:17