Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cholo team Promotores S.D.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
López Caro rent richting de bal. Argibay onderschept slim de pass. Curado onderschept slim de pass. López Caro is nu in balbezit. López Caro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fuego geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartual met een snelle inworp. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pajares heeft problemen om de bal te vangen. Pajares passt de bal in één keer door. Baceiredo rent richting de bal. Mancilla Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mancilla Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cholo team - Promotores S.D. 0:1

20e minuut.
Pajares is nu in balbezit. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Espeleta onderschept slim de pass. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbará onderschept slim de pass. Barbará met een sublieme pass. López Caro is nu in balbezit. López Caro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Valerio rent richting de bal. Álvarez Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Figaredo probeert naar een medespeler te passen. Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Buquerin kopt de bal weg. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Baceiredo rent richting de bal. Estévez rent richting de bal. Estévez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Curado is nu in balbezit. Curado met een sublieme pass. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Caro verovert de bal door een tackle van achteren. López Caro draait met de bal, schiet en ... Gallardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cholo team - Promotores S.D. 1:1

38e minuut.
Mancilla Navarro is nu in balbezit. Pajares is nu in balbezit. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares rent richting de bal. Pajares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cholo team - Promotores S.D. 1:2

40e minuut.
Doeltrap. García Argüelles met een harde bal richting middenveld. Curado probeert naar een medespeler te passen. López Caro rent richting de bal. López Caro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cholo team - Promotores S.D. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholo team 61%, Promotores S.D. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cholo team - Promotores S.D. 2:2

53e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Rodríguez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cholo team - Promotores S.D. 2:3

55e minuut.
Inworp. Bartual met een snelle inworp. Barbará rent richting de bal. Pajares verovert de bal door een tackle van achteren. Pajares geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mancilla Navarro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert García Jimeno de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Álvarez Figaredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bartual maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Rodríguez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Curado verovert de bal door een tackle van achteren. Curado met een sublieme pass. López Caro is nu in balbezit. López Caro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Álvarez Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio verovert de bal door een tackle van achteren. Valerio passt de bal in één keer door. López Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. López Caro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Álvarez Figaredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Figaredo. Valerio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Barbará bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbará geeft de bal voor. Argibay is nu in balbezit. Curado onderschept slim de pass. Curado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholo team 49%, Promotores S.D. 51%.
cholo team - Promotores S.D. 2:3