Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Adictos Nacionales Ardientes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Rodríguez Córdoba passt de bal zonder na te denken. Dealbert Ibáñez rent richting de bal. Dealbert Ibáñez speelt de bal door. Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Fraile bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraile geeft de bal voor. Hernández Rodríguez is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno onderschept slim de pass. Gutiérrez Moreno schiet op doel. García Cayón bokst de bal weg.

24e minuut.
Sampedro Bernardo schiet op doel. Navarrete García probeert naar een medespeler te passen. Hernández Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Guedes da Silva rent richting de bal. Guedes da Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Olave probeert naar een medespeler te passen. Hernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes da Silva rent richting de bal. Guedes da Silva draait met de bal, schiet en ... García Cayón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Adictos - Nacionales Ardientes 1:0

37e minuut.
Fraile geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corchado met een snelle inworp. Dealbert Ibáñez is nu in balbezit. Dealbert Ibáñez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros Adictos - Nacionales Ardientes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Adictos 49%, Nacionales Ardientes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Adictos - Nacionales Ardientes 1:1

47e minuut.
Adriá geeft een hoge lob. Daar is Dealbert Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morote bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vázquez Muñoz passt de bal in één keer door. Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Fraile is nu in balbezit. Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
García Fonseca is nu in balbezit. García Fonseca geeft een hoge lob. Hernández Rodríguez geeft de bal voor. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Olave geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
García Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. García Fonseca met een sublieme pass. Dealbert Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Sampedro Bernardo is nu in balbezit. Sampedro Bernardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Adriá rent richting de bal. Adriá passt de bal zonder na te denken. Guedes da Silva is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Adictos - Nacionales Ardientes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Adictos 57%, Nacionales Ardientes 43%.
Mineros Adictos - Nacionales Ardientes 2:1