Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos Valerosos Guardabosques Ganadores
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
García Millán onderschept slim de pass. García Millán passt de bal in één keer door. Codina geeft de bal voor. Laguardia heeft problemen om de bal te vangen. Laguardia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez geeft een lange en hoge pass. Fernández Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera draait met de bal, schiet en ... Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Valerosos 59%, Guardabosques Ganadores 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ornitorrincos Valerosos - Guardabosques Ganadores 0:0

52e minuut.
García Millán verovert de bal door een tackle van achteren. García Millán geeft een hoge lob. Inworp. Cedrés met een snelle inworp. Yeste geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeste met een sublieme pass. Baptista is nu in balbezit. Lázaro Bashile bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro Bashile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Valerosos - Guardabosques Ganadores 1:0

61e minuut.
Daar is Codina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa probeert naar een medespeler te passen. Fernández Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Guerendiain trapt de bal weg van het doel. Laguardia is nu in balbezit. Laguardia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisón verovert de bal door een tackle van achteren. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Riestra Presa onderschept slim de pass. Fernández Herrera onderschept slim de pass. Fernández Herrera speelt de bal door. Codina rent richting de bal. Codina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Guerendiain geeft een lange en hoge pass. Lázaro Bashile is nu in balbezit. Lázaro Bashile passt de bal in één keer door. Yeste rent richting de bal. Yeste draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera onderschept slim de pass. Fernández Herrera met een sublieme pass. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina schiet op doel. Hombre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Valerosos 52%, Guardabosques Ganadores 48%.
Ornitorrincos Valerosos - Guardabosques Ganadores 1:0