Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Ganadores Portela
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


26e minuut.
Marqués probeert naar een medespeler te passen. Suances bereikt de bal nog maar net als eerste. Suances speelt de bal door. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 0:1

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marqués Martín zal de hoekschop nemen. Baptista heeft problemen om de bal te vangen. del Toro is nu in balbezit. Alberto verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Ganadores 56%, Portela 44%.
Guardabosques Ganadores - Portela 0:2

50e minuut.
Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez passt de bal in één keer door. Codina rent richting de bal. Codina haalt uit met een fantastische trap. Costas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 1:2

56e minuut.
Fernández Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Suances bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Herrera rent richting de bal. Fernández Herrera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Suances is nu in balbezit. del Toro is nu in balbezit. Fernández Herrera probeert naar een medespeler te passen. Codina rent richting de bal. Codina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Suances met een snelle inworp. Marqués Martín geeft de bal voor. Zubillaga kopt de bal weg. Alberto rent richting de bal. Alberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 1:3

70e minuut.
Santana Arenciba rent richting de bal. Codina is nu in balbezit. Codina passt de bal in één keer door. Fernández Herrera is nu in balbezit. Fernández Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 2:3

75e minuut.
Benito probeert naar een medespeler te passen. Codina rent richting de bal. Couñago rent richting de bal. Fernández Herrera onderschept slim de pass. Fernández Herrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Marqués rent richting de bal. Marqués geeft een lange en hoge pass. García Millán probeert de bal aan de voet te houden. Alberto is nu in balbezit. Alberto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Ganadores - Portela 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Ganadores 49%, Portela 51%.
Guardabosques Ganadores - Portela 2:4