Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Girona FC ( Catalunya) CD COVAGONGA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.4
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
de Sanjosé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón passt de bal in één keer door. García Payá bereikt de bal nog maar net als eerste. García Payá geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barral Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Barral Torres passt de bal met de wreef. Ropero heeft problemen om de bal te vangen. Naveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naveiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Poblet probeert naar een medespeler te passen. González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García is nu in balbezit. González Couñago onderschept slim de pass. González Couñago haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Olaitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaitz geeft een hoge lob. Barral Torres kopt de bal weg. González Couñago controleert de bal met de borst. González Couñago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Astarloa rent richting de bal. Ortega Momparlet onderschept slim de pass. Ortega Momparlet speelt de bal door. González Couñago is nu in balbezit. González Couñago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barral Torres is nu in balbezit. Astarloa rent richting de bal. Barral Torres begaat een overtreding. Barral Torres krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Astarloa passt de bal in één keer door. Mohedo rent richting de bal. Mohedo geeft een lange en hoge pass. González Couñago is nu in balbezit. González Couñago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona FC ( Catalunya) - CD COVAGONGA 0:1

32e minuut.
Sánchez Gómez geeft een hoge lob. López Quirós kopt de bal weg. Ortega Momparlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Naveiro is nu in balbezit. Naveiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Astarloa met de inworp. Olaitz bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Girona FC ( Catalunya) - CD COVAGONGA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona FC ( Catalunya) 57%, CD COVAGONGA 43%.
Girona FC ( Catalunya) - CD COVAGONGA 0:2

87e minuut.
Barral Torres rent richting de bal. Barral Torres passt de bal in één keer door. Olaitz rent richting de bal. González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. González Couñago haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Contreras met een harde bal richting middenveld. Inworp. Mohedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poblet rent richting de bal. Poblet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona FC ( Catalunya) 67%, CD COVAGONGA 33%.
Girona FC ( Catalunya) - CD COVAGONGA 0:2