Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos de Pega Jaguares Feroces
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Castaño draait met de bal, schiet en ... Martínez Bartolomé met een sublieme pass. Topo kopt de bal weg. Cuartero is nu in balbezit. Cuartero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero passt de bal met de wreef. Lamar rent richting de bal. Huergo onderschept slim de pass. Huergo schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Villalvilla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eskurza met de inworp. Sorbet is nu in balbezit. Sorbet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Castaño draait met de bal, schiet en ... Martínez Bartolomé met een sublieme pass. Lamar kopt de bal weg. Sorbet is nu in balbezit. Sorbet draait met de bal, schiet en ... Fernández Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Asensio López rent richting de bal. Lamar onderschept slim de pass. Lamar passt de bal zonder na te denken. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Perona met een sublieme pass. Klungelig pakt Leoz de bal. Leoz passt de bal met de wreef. Castaño rent richting de bal. Castaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos de Pega - Jaguares Feroces 1:0

37e minuut.
Lamar rent richting de bal. Huergo verovert de bal door een tackle van achteren. Huergo probeert naar een medespeler te passen. Castaño rent richting de bal. Castaño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Navarro Muñoz met de inworp. Huergo is nu in balbezit. Garmendia maakt een afschuwelijke overtreding. Garmendia krijgt een gele kaart. Huergo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leoz met een snel genomen vrije trap. Ahumada controleert de bal met de borst. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos de Pega - Jaguares Feroces 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos de Pega 38%, Jaguares Feroces 62%.
Holotúridos de Pega - Jaguares Feroces 2:0

52e minuut.
Huergo is nu in balbezit. Castaño rent richting de bal. Lamar begaat een overtreding. Castaño raakt geblesseerd tijdens het duel. Huergo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sorbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz onderschept slim de pass. Leoz probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Castaño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Perona met een sublieme pass. Garmendia is nu in balbezit. Garmendia probeert naar een medespeler te passen. Huergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huergo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos de Pega 34%, Jaguares Feroces 66%.
Holotúridos de Pega - Jaguares Feroces 2:0