Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Imperiales Cohetes Perdedores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
López Prim is nu in balbezit. López Prim passt de bal met de wreef. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo is nu in balbezit. del Campo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valeron rent richting de bal. Losantos Omar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valeron raakt geblesseerd tijdens het duel. Losantos Omar speelt de bal door. Conget zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. del Campo is nu in balbezit. del Campo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 1:0

16e minuut.
Valeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Losantos Omar maakt een afschuwelijke overtreding. Losantos Omar krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valdo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santana Arenciba met een snel genomen vrije trap. Daar is Cortés Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Campo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 2:0

26e minuut.
Losantos Omar onderschept slim de pass. Losantos Omar speelt de bal door. Treviño rent richting de bal. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
López Prim geeft een hoge lob. Conget kopt de bal weg. Daar is Martínez , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... Sacarés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is del Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 3:0

40e minuut.
Atxábal bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo rent richting de bal. Atxábal begaat een overtreding. Atxábal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Imperiales 33%, Cohetes Perdedores 67%.
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 3:0

46e minuut.
Escoda passt de bal zonder na te denken. Ruiz Hierro rent richting de bal. Conget schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Conget is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Inworp. Valdo met de inworp. del Campo is nu in balbezit. del Campo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 4:0

61e minuut.
Treviño kopt de bal weg. Valeron geeft een hoge lob. Atxábal is nu in balbezit. del Campo verovert de bal door een tackle van achteren. del Campo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo passt de bal zonder na te denken. López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas onderschept slim de pass. Cabanas geeft een lange en hoge pass. Sacarés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ormad geeft een hoge lob. Inworp. Asián zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Ruiz Hierro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Imperiales 46%, Cohetes Perdedores 54%.
Pumas Imperiales - Cohetes Perdedores 4:0