Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Débiles Holotúridos Agudos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
de Paula kopt de bal weg. Trueba kan de bal niet met de borst controleren. García Monte is nu in balbezit. García Monte haalt uit met een fantastische trap. Samino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Inworp. Izco met de inworp. Vales is nu in balbezit. Vales haalt uit met een fantastische trap. Maza kopt de bal weg. Matabuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cervero heeft problemen om de bal te vangen. Vales is nu in balbezit. Vales speelt de bal door. Huget rent richting de bal. Huget schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Díaz Dosantos kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trueba is nu in balbezit. Trueba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Débiles 55%, Holotúridos Agudos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Débiles - Holotúridos Agudos 0:0

48e minuut.
Reina passt de bal met de wreef. García Monte is nu in balbezit. García Monte met een sublieme pass. Trueba rent richting de bal. Trueba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Belman rent richting de bal. Belman geeft een hoge lob. Trueba probeert naar een medespeler te passen. García Monte rent richting de bal. García Monte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een lange en hoge pass. Arango García is nu in balbezit. Huget bereikt de bal nog maar net als eerste. Huget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Débiles - Holotúridos Agudos 1:0

72e minuut.
Escalona geeft een hoge lob. Chaparro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izco. Izco krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Cervero speelt de bal door. Izco is nu in balbezit. Chaparro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaparro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Débiles 52%, Holotúridos Agudos 48%.
Mineros Débiles - Holotúridos Agudos 1:0