Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDL Coruña Corax RCD
Normal Tactiek 442 Línea Def
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Pinedo is nu in balbezit. Chatzistravos rent richting de bal. Pinedo onderschept slim de pass. Pinedo schiet op doel. Añón probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Díaz González verovert de bal door een tackle van achteren. Rimblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimblas probeert naar een medespeler te passen. Pinedo is nu in balbezit. Pinedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rimblas is nu in balbezit. López Carballo is nu in balbezit. Serrano Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serrano Ramos krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Añón trapt de bal weg van het doel. López Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Jesús. de Jesús krijgt een gele kaart. López Carballo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Carballo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is González Mateo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinedo is nu in balbezit. Pinedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
González Villarreal met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Daar is Chatzistravos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrengoetxea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDL Coruña 43%, Corax RCD 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDL Coruña - Corax RCD 0:0

75e minuut.
Muñoz Pérez geeft een lange en hoge pass. Serrano Ramos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rimblas. Serrano Ramos raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz Pérez wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
López Carballo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz González zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Jesús is nu in balbezit. de Jesús passt de bal zonder na te denken. Galán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDL Coruña 33%, Corax RCD 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UDL Coruña - Corax RCD 0:0