Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corax RCD clopezzgz team
442 Línea Def Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.9 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Serrano Ramos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez Cortines. Serrano Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñoz Pérez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Serrano Ramos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ispiryan geeft een lange en hoge pass. Ben kan de bal niet met de borst controleren. Butragueño probeert naar een medespeler te passen. Santamaría rent richting de bal. Santamaría draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ispiryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez Cortines probeert naar een medespeler te passen. Arrieta rent richting de bal. Serrano Ramos is nu in balbezit. Serrano Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Serrano Ramos is nu in balbezit. Arrieta is nu in balbezit. Serrano Ramos onderschept slim de pass. Santamaría rent richting de bal. Santamaría haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baier de bal. Recio is nu in balbezit. Recio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corax RCD 54%, clopezzgz team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corax RCD - clopezzgz team 0:0

64e minuut.
Muñoz Pérez passt de bal zonder na te denken. de Jesús bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús passt de bal in één keer door. Rivas González is nu in balbezit. Rivas González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
González Mateo heeft problemen om de bal te vangen. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft de bal voor. Recio bereikt de bal nog maar net als eerste. Recio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ben geeft een hoge lob. Inworp. Capilla met de inworp. Parras rent richting de bal. Parras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Recio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Añón neemt vlug de vrije trap. Ispiryan kopt de bal weg. Recio rent richting de bal. Recio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corax RCD 59%, clopezzgz team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corax RCD - clopezzgz team 0:0