Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos del Dolor Gusanos Innombrables
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Parras rent richting de bal. Rivas Alvaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas Alvaro passt de bal zonder na te denken. Parras rent richting de bal. Parras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos del Dolor - Gusanos Innombrables 1:0

5e minuut.
Aramburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburu geeft een hoge lob. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Veiras verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Veiras geeft de bal voor. López de Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Culebras heeft problemen om de bal te vangen. Pino Zamorano rent richting de bal. Pino Zamorano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos del Dolor - Gusanos Innombrables 2:0

22e minuut.
Fernández Veiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bango maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Veiras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernández Veiras met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pino Zamorano de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is de la Morena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Morena met een sublieme pass. Sánchez Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Montoya schiet op doel. Messi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel geeft een lange en hoge pass. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
de Miguel Bravo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azpilikueta met de inworp. de la Morena is nu in balbezit. de la Morena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro geeft een lange en hoge pass. Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya draait met de bal, schiet en ... Messi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos del Dolor - Gusanos Innombrables 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos del Dolor 56%, Gusanos Innombrables 44%.
Gallos del Dolor - Gusanos Innombrables 2:1

54e minuut.
Rivas Alvaro verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas Alvaro passt de bal in één keer door. Sánchez Montoya rent richting de bal. de la Morena is nu in balbezit. de la Morena haalt uit met een fantastische trap. Messi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Azpilikueta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Morena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aramburu. Aramburu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos del Dolor 50%, Gusanos Innombrables 50%.
Gallos del Dolor - Gusanos Innombrables 2:1