Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE Vilassar Búfalos del Dolor
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Moratón trapt de bal weg van het doel. Sanavia kopt de bal weg. Cabestany heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Rodríguez rent richting de bal. Fernández Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 1:0

16e minuut.
Meana Acebal is nu in balbezit. Meana Acebal passt de bal in één keer door. Moratinos rent richting de bal. Moratinos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert González García de bal onder controle te krijgen. Moratón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sanavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Gómez onderschept slim de pass. Martínez Gómez met een sublieme pass. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bezunartea met een harde bal richting middenveld. Cabestany rent richting de bal. Cabestany passt de bal zonder na te denken. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 1:1

31e minuut.
Meana Acebal met een sublieme pass. Sanavia rent richting de bal. Sanavia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toslada de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 2:1

36e minuut.
Corona is nu in balbezit. Corona geeft een hoge lob. López Sendino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Zalbidegoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Rodríguez rent richting de bal. Fernández Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. González García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 3:1

44e minuut.
Sanavia passt de bal met de wreef. Sáenz de Jubera rent richting de bal. Barbés probeert naar een medespeler te passen. Fernández Rodríguez rent richting de bal. Fernández Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Vilassar 53%, Búfalos del Dolor 47%.
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 3:1

53e minuut.
Corona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez López komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE Vilassar 41%, Búfalos del Dolor 59%.
UE Vilassar - Búfalos del Dolor 3:1