Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:57
  • Competitiewedstrijd: IV División 27
  • Stadion: FC12 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1740
FC12 Culturistas Pudientes
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Basauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso onderschept slim de pass. Ráez is nu in balbezit. Lasso onderschept slim de pass. Lasso draait met de bal, schiet en ... de la Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Huerta geeft de bal voor. Ornia probeert de bal aan de voet te houden. Irusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lasso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bernabé de bal. Bernabé passt de bal in één keer door. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Paal! Bernabé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Oca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Huerta met een sublieme pass. Los Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Los Arcos passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Oca met een sublieme pass. Ornia kopt de bal weg. Moyá bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá schiet op doel. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Irusta is nu in balbezit. Irusta geeft de bal voor. Ráez is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollés verovert de bal door een tackle van achteren. Ollés geeft de bal voor. Bernabé krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ráez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC12 - Culturistas Pudientes 0:1

37e minuut.
Ornia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago onderschept slim de pass. Lago passt de bal met de wreef. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Costa passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bernabé zal de hoekschop nemen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC12 - Culturistas Pudientes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC12 68%, Culturistas Pudientes 32%.
FC12 - Culturistas Pudientes 0:2

50e minuut.
Lasso rent richting de bal. Lasso speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Ráez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Noguer Planas bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguer Planas speelt de bal door. Basauri is nu in balbezit. Lasso onderschept slim de pass. Lasso schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Los Arcos geeft een hoge lob. Ráez met een sublieme pass. Bezares Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Basauri is nu in balbezit. Irusta onderschept slim de pass. Irusta geeft een lange en hoge pass. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC12 64%, Culturistas Pudientes 36%.
FC12 - Culturistas Pudientes 0:2