Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Cagaos Trumpad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Delgado Ferreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Helgouerra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado Ferreiro. Delgado Ferreiro krijgt een gele kaart.

7e minuut.
López de Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Helgouerra is nu in balbezit. López de Quintana onderschept slim de pass. Senouba is nu in balbezit. Senouba schiet op doel. Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
López de Quintana rent richting de bal. Senouba bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana is nu in balbezit. López de Quintana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Oyarzábal is nu in balbezit. Oyarzábal met een sublieme pass. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Cagaos - Trumpad 0:1

30e minuut.
de la Calle met een snelle inworp. Cruz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Lastras probeert naar een medespeler te passen. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
López Sáiz kopt de bal weg. Klungelig pakt López de Quintana de bal. Senouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Senouba schiet op doel. Na een snelle pass probeert López de Quintana de bal onder controle te krijgen. Cuéllar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Cagaos 47%, Trumpad 53%.
Marineros Cagaos - Trumpad 0:1

67e minuut.
Urzaiz Aranda kopt de bal weg. Senouba rent richting de bal. López de Quintana rent richting de bal. López de Quintana schiet op doel. Na een snelle pass probeert López Sáiz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marineros Cagaos - Trumpad 1:1

72e minuut.
Rodríguez Muíños onderschept slim de pass. Oyarzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. López de Quintana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Cagaos 62%, Trumpad 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marineros Cagaos - Trumpad 1:1