Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros del Agua Terremotos Agresivos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten hopeless
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Noguerol Freijedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganuza onderschept slim de pass. Ganuza geeft de bal voor. Vía is nu in balbezit. Vía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Balbuena met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranzábal Alkorta met een snelle inworp. Fernández Sexto rent richting de bal. Fernández Sexto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rodríguez Hevia kopt de bal weg. Berlanga is nu in balbezit. Fernández Sexto begaat een overtreding. Fernández Sexto krijgt een gele kaart. Berlanga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berlanga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rasche de bal. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros del Agua - Terremotos Agresivos 1:0

20e minuut.
Aranzábal Alkorta rent richting de bal. Berlanga onderschept slim de pass. Berlanga passt de bal in één keer door. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Tres verovert de bal door een tackle van achteren. Tres probeert naar een medespeler te passen. Corzo rent richting de bal. Corzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Noguerol Freijedo rent richting de bal. Rodríguez Hevia is nu in balbezit. Rodríguez Hevia passt de bal in één keer door. Corzo rent richting de bal. Corzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros del Agua 50%, Terremotos Agresivos 50%.
Burros del Agua - Terremotos Agresivos 1:0

60e minuut.
Rodríguez Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Hevia geeft een lange en hoge pass. Noguerol Freijedo kopt de bal weg. Tres rent richting de bal. Tres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tres rent richting de bal. Marina onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berlanga. Berlanga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vía speelt de bal door. Rodríguez Hevia probeert naar een medespeler te passen. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo draait met de bal, schiet en ... Mandía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros del Agua - Terremotos Agresivos 2:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balbuena trapt de bal weg van het doel. Vía kopt de bal weg. Corzo is nu in balbezit. Corzo draait met de bal, schiet en ... Mandía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros del Agua 43%, Terremotos Agresivos 57%.
Burros del Agua - Terremotos Agresivos 2:0