Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terremotos Agresivos Vaqueros Deliciosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Doval onderschept slim de pass. Gómez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal Alkorta begaat een overtreding. Aranzábal Alkorta krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gómez Gómez met een sublieme pass. Rodríguez Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Aguado rent richting de bal. Rodríguez Aguado schiet op doel. Mandía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gómez Gómez. Uña raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Sexto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Morente de bal. Ferrer Martinez rent richting de bal. Ferrer Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doval met een sublieme pass. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras passt de bal met de wreef. Rodríguez Aguado is nu in balbezit. Rodríguez Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos Agresivos - Vaqueros Deliciosos 0:1

32e minuut.
Uña onderschept slim de pass. Uña speelt de bal door. Rodríguez Aguado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumbreras rent richting de bal. Lumbreras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos Agresivos 57%, Vaqueros Deliciosos 43%.
Terremotos Agresivos - Vaqueros Deliciosos 0:1

53e minuut.
Gónzalez Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sexto is nu in balbezit. Met opzet legt Negreiros zijn tegenspeler op de grond. Negreiros krijgt een gele kaart. Fernández Sexto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marina neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina met een sublieme pass. Lumbreras is nu in balbezit. Lumbreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos Agresivos - Vaqueros Deliciosos 0:2

84e minuut.
Ferrer Martinez passt de bal zonder na te denken. Daar is Gónzalez Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez is nu in balbezit. Gónzalez Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Gónzalez Álvarez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos Agresivos 35%, Vaqueros Deliciosos 65%.
Terremotos Agresivos - Vaqueros Deliciosos 0:2