Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Pudientes Toros Melancólicos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mendiguren trapt de bal weg van het doel. Ruiz Hierro kopt de bal weg. Arbeloa Coca heeft problemen om de bal te vangen. Mora Palacios is nu in balbezit. Mora Palacios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Laza met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poblet met de inworp. Ynclán Pajares rent richting de bal. Ynclán Pajares geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mora Palacios is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baceiredo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruiz Hierro rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Fernando ... Strafschop! Ruiz Hierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gastesi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Pudientes - Toros Melancólicos 0:1

22e minuut.
Rodríguez Irago verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Irago geeft een hoge lob. Ruiz Hierro kopt de bal weg. Gastesi is nu in balbezit. Gastesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Arbeloa Coca passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Irago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mora Palacios is nu in balbezit. Mora Palacios draait met de bal, schiet en ... Mendiguren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Pudientes - Toros Melancólicos 0:2

33e minuut.
Aragoneses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente maakt een afschuwelijke overtreding. Morente krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ruiz Hierro passt de bal met de wreef. Medina rent richting de bal. Aragoneses onderschept slim de pass. Gastesi is nu in balbezit. Gastesi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Pudientes 52%, Toros Melancólicos 48%.
Holotúridos Pudientes - Toros Melancólicos 0:2

90e minuut.
Medina speelt de bal door. Rodríguez Irago rent richting de bal. Baceiredo rent richting de bal. Baceiredo draait met de bal, schiet en ... Mendiguren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Pudientes - Toros Melancólicos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Pudientes 42%, Toros Melancólicos 58%.
Holotúridos Pudientes - Toros Melancólicos 0:3