Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Rápidos Cerdos Repugnantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Sánchez Duque met de inworp. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés draait met de bal, schiet en ... Daar is Ruiz Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Pagés onderschept slim de pass. Pagés speelt de bal door. Montiagut rent richting de bal. Morente onderschept slim de pass. Morente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sánchez Duque is nu in balbezit. Aranburu verovert de bal door een tackle van achteren. Aranburu geeft de bal voor. Morente is nu in balbezit. Morente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 1:0

21e minuut.
Jurado Molina geeft een hoge lob. Daar is Pagés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagés speelt de bal door. Morente rent richting de bal. Morente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 2:0

25e minuut.
Bollaín verovert de bal door een tackle van achteren. Bollaín probeert naar een medespeler te passen. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés is nu in balbezit. Pagés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Alba is nu in balbezit. Pagés onderschept slim de pass. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Morente bereikt de bal nog maar net als eerste. Morente draait met de bal, schiet en ... Gusano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gusano speelt de bal door. Chumillas kopt de bal weg. Pagés is nu in balbezit. Pagés schiet op doel. Gusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 37%, Cerdos Repugnantes 63%.
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 2:0

47e minuut.
Pagés passt de bal zonder na te denken. Morente rent richting de bal. Pagés rent richting de bal. Morente rent richting de bal. Morente draait met de bal, schiet en ... Gusano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 3:0

70e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Moratinos is nu in balbezit. Pagés onderschept slim de pass. Pagés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Rápidos 43%, Cerdos Repugnantes 57%.
Mineros Rápidos - Cerdos Repugnantes 4:0