Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos Locos Cenutrios Espectaculares
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
García Joya heeft problemen om de bal te vangen. Escalante is nu in balbezit. García Joya begaat een overtreding. García Joya krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Nozal rent richting de bal. Nozal met een sublieme pass. Vicente Navarro controleert de bal met de borst. Nozal rent richting de bal. Nozal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ivars Santos is nu in balbezit. Ivars Santos speelt de bal door. Carril bereikt de bal nog maar net als eerste. Carril haalt uit met een fantastische trap. de Navas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Carril is nu in balbezit. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar passt de bal in één keer door. Gras rent richting de bal. Gras geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ráez verovert de bal door een tackle van achteren. González Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nozal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villanueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Vacas de bal. Gras onderschept slim de pass. Gras met een sublieme pass. González Villanueva is nu in balbezit. González Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaspar geeft een lange en hoge pass. Elía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Joya rent richting de bal. García Joya haalt uit met een fantastische trap. Parras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Locos - Cenutrios Espectaculares 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Locos 51%, Cenutrios Espectaculares 49%.
Ornitorrincos Locos - Cenutrios Espectaculares 1:0

53e minuut.
Álvarez Marín is nu in balbezit. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicente Navarro krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ivars Santos is nu in balbezit. de las Heras rent richting de bal. Ivars Santos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ivars Santos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ivars Santos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Carril probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nozal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozal probeert naar een medespeler te passen. González Villanueva is nu in balbezit. González Villanueva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vicente Navarro rent richting de bal. Vicente Navarro passt de bal zonder na te denken. Gaspar heeft problemen om de bal te vangen. Vicente Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Navarro schiet op doel. Azparren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Locos 60%, Cenutrios Espectaculares 40%.
Ornitorrincos Locos - Cenutrios Espectaculares 1:0