Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energúmenos Rápidos GETAFE C.F
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
García García verovert de bal door een tackle van achteren. García García passt de bal met de wreef. Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Rápidos - GETAFE C.F 0:1

10e minuut.
Gómez speelt de bal door. López Rekarte is nu in balbezit. Doblas Santana heeft problemen om de bal te vangen. Doblas Santana haalt uit met een fantastische trap. Baraja Vegas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energúmenos Rápidos - GETAFE C.F 1:1

21e minuut.
García Plaza kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen. López Rekarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Abrán verovert de bal door een tackle van achteren. Abrán speelt de bal door. García García rent richting de bal. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. García García maakt een afschuwelijke overtreding. García García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energúmenos Rápidos 41%, GETAFE C.F 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Energúmenos Rápidos - GETAFE C.F 1:1

56e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Vera onderschept slim de pass. Vera probeert naar een medespeler te passen. Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens haalt uit met een fantastische trap. Pérez Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Díaz Valencia kopt de bal weg. Inworp. López Rodríguez met de inworp. Doblas Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Llorca geeft de bal voor. Klungelig pakt Lojo de bal. García García geeft een lange en hoge pass. López Rekarte rent richting de bal. López Rekarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energúmenos Rápidos 49%, GETAFE C.F 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Energúmenos Rápidos - GETAFE C.F 1:1