Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros Modernos Diablos Negros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lángara geeft een hoge lob. Malo kopt de bal weg. Arranz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sanjulián probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medrano met een snelle inworp. Irribarren is nu in balbezit. Irribarren geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eslava maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanoli rent richting de bal. Vanoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Malo met een sublieme pass. Medrano is nu in balbezit. Medrano geeft de bal voor. Eslava rent richting de bal. Eslava schiet op doel. Arca Vázquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Modernos - Diablos Negros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Modernos 50%, Diablos Negros 50%.
Guerreros Modernos - Diablos Negros 1:0

51e minuut.
Arranz probeert naar een medespeler te passen. Corredor is nu in balbezit. Rández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rández krijgt een gele kaart. Corredor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Corredor kan niet meer verder spelen. González Menéndez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rueda Ambrosio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irribarren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel. Arca Vázquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros Modernos - Diablos Negros 2:0

77e minuut.
Sanjulián bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjulián speelt de bal door. Inworp. Medrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irribarren geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Medrano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanjulián met de inworp. García Bango bereikt de bal nog maar net als eerste. García Bango geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros Modernos 44%, Diablos Negros 56%.
Guerreros Modernos - Diablos Negros 2:0