Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos Brillantes Burros Furiosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


28e minuut.
Adame is nu in balbezit. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Aurrekoetxea zijn tegenspeler op de grond. Aurrekoetxea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Brillantes 56%, Burros Furiosos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Brillantes - Burros Furiosos 0:0

58e minuut.
Cuéllar Sacristán speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Aurrekoetxea de bal onder controle te krijgen. Pieras rent richting de bal. Pieras schiet op doel. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langarica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Suárez Rivas onderschept slim de pass. Suárez Rivas met een sublieme pass. Adame rent richting de bal. Miraut onderschept slim de pass. Miraut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Conde Carbo is nu in balbezit. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel geeft een hoge lob. Conde Carbo rent richting de bal. Conde Carbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Leal speelt de bal door. Pieras rent richting de bal. Pieras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miraut de bal. Miraut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pieras geeft een hoge lob. Pina probeert de bal aan de voet te houden. Tamargo is nu in balbezit. Tamargo geeft de bal voor. Klungelig pakt Aurrekoetxea de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Brillantes 46%, Burros Furiosos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Brillantes - Burros Furiosos 0:0