Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RS Guajes Gijon Búfalos Brillantes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


36e minuut.
Aganzo Méndez geeft een lange en hoge pass. Suárez Rivas kopt de bal weg. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieras verovert de bal door een tackle van achteren. Pieras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 61%, Búfalos Brillantes 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RS Guajes Gijon - Búfalos Brillantes 0:0

62e minuut.
Carbonell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamargo rent richting de bal. Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Pieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pieras heeft problemen om de bal te vangen. Pieras geeft de bal voor. Daar is Aganzo Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraut rent richting de bal. Miraut haalt uit met een fantastische trap. Sola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Búfalos Brillantes 0:1

74e minuut.
Rozas rent richting de bal. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal passt de bal in één keer door. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto schiet op doel. Sánchez-Manzaneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Requena speelt de bal door. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Herráez Prieto begaat een overtreding. Herráez Prieto krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pieras rent richting de bal. Konde onderschept slim de pass. Konde met een sublieme pass. Herráez Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Herráez Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sánchez-Manzaneda trapt de bal weg. Leal probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RS Guajes Gijon - Búfalos Brillantes 0:2

86e minuut.
Rozas rent richting de bal. Herráez Prieto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carbonell. Herráez Prieto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rodríguez Giménez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieras passt de bal zonder na te denken. Miraut is nu in balbezit. Miraut haalt uit met een fantastische trap. Sola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RS Guajes Gijon 55%, Búfalos Brillantes 45%.
RS Guajes Gijon - Búfalos Brillantes 0:2