Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Furiosos Diablos Negros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ambrés probeert naar een medespeler te passen. Adame speelt de bal door. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellaneda verovert de bal door een tackle van achteren. Avellaneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arranz kopt de bal weg. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán probeert naar een medespeler te passen. Cerdá is nu in balbezit. Cerdá schiet op doel. Arca Vázquez bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Lángara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arranz passt de bal in één keer door. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez draait met de bal, schiet en ... Langarica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Furiosos - Diablos Negros 0:1

13e minuut.
Friera met een sublieme pass. Inworp. Pina met een snelle inworp. Jurado controleert de bal met de borst. Jurado geeft een lange en hoge pass. Arca Vázquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pesquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Arranz geeft de bal voor. González Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellaneda rent richting de bal. Avellaneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Batista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arranz de bal. Arranz passt de bal zonder na te denken. Avellaneda is nu in balbezit. Avellaneda draait met de bal, schiet en ... Langarica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Furiosos 51%, Diablos Negros 49%.
Burros Furiosos - Diablos Negros 0:1

60e minuut.
Avellaneda geeft een hoge lob. Ambrés speelt de bal door. Cuéllar Sacristán heeft problemen om de bal te vangen. Avellaneda is nu in balbezit. Avellaneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Furiosos - Diablos Negros 0:2

77e minuut.
Ufano probeert naar een medespeler te passen. Avellaneda is nu in balbezit. Avellaneda passt de bal zonder na te denken. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert García Bango de bal onder controle te krijgen. Avellaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellaneda met een sublieme pass. González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Furiosos 36%, Diablos Negros 64%.
Burros Furiosos - Diablos Negros 0:2