Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos Misteriosos Cenutrios en Paro
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello passt de bal in één keer door. Granero is nu in balbezit. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Domenech Ceballos passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Sáiz passt de bal zonder na te denken. Gracia Julián rent richting de bal. Gracia Julián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gangas geeft de bal voor. Amorín kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Peón de bal onder controle te krijgen. Albentosa is nu in balbezit. Albentosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larios trapt de bal weg. Huerta kopt de bal weg. Gaspar is nu in balbezit. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Larios bokst de bal weg.

45e minuut.
Karanka controleert de bal met de borst. Karanka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huerta de bal. Pérez Sáiz rent richting de bal. Pérez Sáiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Misteriosos 60%, Cenutrios en Paro 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Misteriosos - Cenutrios en Paro 0:0

60e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Guzón speelt de bal door. Peón rent richting de bal. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Borbalán met een snelle inworp. Pérez Sáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Llompart probeert de bal aan de voet te houden. Uriarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Irízar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Borbalán met een snelle inworp. Pérez Sáiz rent richting de bal. Pérez Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Uriarte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos Misteriosos 46%, Cenutrios en Paro 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búfalos Misteriosos - Cenutrios en Paro 0:0