Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Duros Gallos Cerveceros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Baroña met een snelle inworp. Omil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iriarte. Iriarte krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Baroña is nu in balbezit. Baroña passt de bal met de wreef. Juanito probeert de bal aan de voet te houden. Mestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 1:0

18e minuut.
Baroña verovert de bal door een tackle van achteren. Baroña speelt de bal door. Gogorzena is nu in balbezit. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 2:0

20e minuut.
Helguera Bujía rent richting de bal. Helguera Bujía geeft een hoge lob. Omil heeft problemen om de bal te vangen. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bastida verovert de bal door een tackle van achteren. Bastida passt de bal zonder na te denken. Mestre rent richting de bal. Mestre draait met de bal, schiet en ... Castaneda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 3:0

34e minuut.
Mestre passt de bal in één keer door. López Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado rent richting de bal. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Loinaz geeft een hoge lob. Gogorzena is nu in balbezit. Gogorzena geeft een lange en hoge pass. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Valera kopt de bal weg. Sánchez Gómez probeert de bal met de borst te controleren. Martínez Martínez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sánchez Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martín Prado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. González Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Duros 53%, Gallos Cerveceros 47%.
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 3:1

52e minuut.
Juanito heeft problemen om de bal te vangen. Baroña bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña passt de bal zonder na te denken. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Laguía onderschept slim de pass. Laguía passt de bal zonder na te denken. Iriarte rent richting de bal. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Castaneda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 4:1

68e minuut.
Helguera Bujía bereikt de bal nog maar net als eerste. Helguera Bujía geeft een hoge lob. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa geeft de bal voor. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Martínez Martínez trapt de bal weg. Loinaz kopt de bal weg. Daar is Martín Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Gómez rent richting de bal. Sánchez Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Valera kopt de bal weg. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Blanco rent richting de bal. Sánchez Gómez onderschept slim de pass. Sánchez Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Duros 42%, Gallos Cerveceros 58%.
Guardabosques Duros - Gallos Cerveceros 4:2