Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros del Montón Battlestar Galactica Sokker Team
Normal Tactiek Mal2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten incredible
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Daron probeert naar een medespeler te passen. Kruusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusimaa geeft een lange en hoge pass. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:1

6e minuut.
Kerchev met een sublieme pass. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc passt de bal in één keer door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Mairena geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chor Fung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daron geeft een lange en hoge pass. Kerchev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:2

7e minuut.
Colinas Ferreras met een sublieme pass. Osborne bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne geeft een lange en hoge pass. Zăituc probeert de bal aan de voet te houden. Zăituc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:3

13e minuut.
Daar is Kruusimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruusimaa geeft een hoge lob. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel. Mairena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kruusimaa met de inworp. Daron speelt de bal door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng schiet op doel. Mairena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:4

15e minuut.
Kerchev passt de bal zonder na te denken. Khánh Hoàng rent richting de bal. González Marcos rent richting de bal. Khánh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Osborne heeft problemen om de bal te vangen. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc passt de bal met de wreef. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng schiet op doel. Alonso González bokst de bal weg. Klungelig pakt Mairena de bal. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Alonso González bokst de bal weg. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:5

16e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng passt de bal in één keer door. Kerchev rent richting de bal. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chor Fung passt de bal zonder na te denken. Kruusimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusimaa probeert naar een medespeler te passen. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zăituc kopt de bal weg. González Marcos heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev probeert naar een medespeler te passen. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Khánh Hoàng rent richting de bal. Kerchev rent richting de bal. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng schiet op doel. Alonso González werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Chor Fung is nu in balbezit. Chor Fung geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zăituc de bal onder controle te krijgen. Zăituc haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Zăituc geeft de bal voor. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:6

29e minuut.
Kerchev met een sublieme pass. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc speelt de bal door. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Alonso González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng met een sublieme pass. Kerchev kan de bal niet met de borst controleren. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Alonso González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:7

34e minuut.
Chor Fung probeert naar een medespeler te passen. Mairena is nu in balbezit. Zăituc verovert de bal door een tackle van achteren. Zăituc schiet op doel. Alonso González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:8

38e minuut.
Sabou rent richting de bal. Sabou passt de bal in één keer door. Kruusimaa speelt de bal door. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:9

40e minuut.
Chor Fung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daron is nu in balbezit. Daron passt de bal zonder na te denken. Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:10

42e minuut.
Sabou rent richting de bal. Sabou geeft een lange en hoge pass. Osborne kopt de bal weg. Kamallı controleert de bal met de borst. Kamallı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kruusimaa met een sublieme pass. Chor Fung speelt de bal door. Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros del Montón 84%, Battlestar Galactica Sokker Team 16%.
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:10

49e minuut.
Daar is Kerchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Marcos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kerchev. Kerchev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kerchev kan de bal niet met de borst controleren. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev onderschept slim de pass. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:11

54e minuut.
Navarro Rodríguez is nu in balbezit. Zăituc onderschept slim de pass. Zăituc passt de bal met de wreef. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:12

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alonso González trapt de bal weg van het doel. Daron kopt de bal weg. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zăituc is nu in balbezit. Alonso González probeert naar een medespeler te passen. Daron kopt de bal weg. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:13

64e minuut.
Kamallı geeft een hoge lob. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zăituc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Alonso González bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:14

66e minuut.
Daron probeert naar een medespeler te passen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc rent richting de bal. Zăituc schiet op doel. Alonso González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:15

67e minuut.
Khánh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Navarro Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kruusimaa probeert de bal aan de voet te houden. Daron speelt de bal door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:16

69e minuut.
González Marcos passt de bal met de wreef. Zăituc rent richting de bal. Zăituc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kerchev de bal. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:17

70e minuut.
Colinas Ferreras met een sublieme pass. Daar is Ruiz García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chor Fung kopt de bal weg. Zăituc probeert de bal met de borst te controleren. Zăituc geeft een hoge lob. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kruusimaa heeft problemen om de bal te vangen. Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Daron passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kerchev de bal. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Alonso González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:18

75e minuut.
Kerchev rent richting de bal. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc schiet op doel. Mairena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:19

76e minuut.
García Enrique geeft een hoge lob. Chor Fung kopt de bal weg. Klungelig pakt Navarro Rodríguez de bal. Zăituc rent richting de bal. Zăituc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chor Fung met een sublieme pass. Kerchev is nu in balbezit. Khánh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Zăituc is nu in balbezit. Zăituc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:20

80e minuut.
Kerchev passt de bal in één keer door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Zăituc rent richting de bal. Zăituc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Alonso González met een harde bal richting middenveld. Daron kopt de bal weg. Kerchev rent richting de bal. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Alonso González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kerchev rent richting de bal. Mairena onderschept slim de pass. Mairena probeert naar een medespeler te passen. Zăituc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zăituc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:21

87e minuut.
Alonso González met een sublieme pass. Zăituc kopt de bal weg. Chor Fung probeert naar een medespeler te passen. Kerchev heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Alonso González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kamallı geeft een hoge lob. Navarro Rodríguez probeert de bal met de borst te controleren. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel. Alonso González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros del Montón 84%, Battlestar Galactica Sokker Team 16%.
Zorros del Montón - Battlestar Galactica Sokker Team 0:22