Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Lujuriosos Ornitorrincos Anónimos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Reggi met een sublieme pass. Jáuregui Blanco is nu in balbezit. Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Céspedes met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Dorronsoro de bal onder controle te krijgen. Jáuregui Blanco rent richting de bal. Jáuregui Blanco schiet op doel. Céspedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matabuena Delgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Fernández Pino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Lujuriosos - Ornitorrincos Anónimos 1:0

24e minuut.
Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dorronsoro de bal onder controle te krijgen. González Villanueva is nu in balbezit. González Villanueva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jáuregui Blanco passt de bal zonder na te denken. Buenaventura is nu in balbezit. Díaz maakt een afschuwelijke overtreding. Díaz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Atencia is nu in balbezit. del Amo Cagigas onderschept slim de pass. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Jáuregui Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Lujuriosos - Ornitorrincos Anónimos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Lujuriosos 54%, Ornitorrincos Anónimos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Lujuriosos - Ornitorrincos Anónimos 1:1

46e minuut.
Arroyos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Expósito komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Atencia onderschept slim de pass. Atencia speelt de bal door. Artigas rent richting de bal. del Amo Cagigas verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Dorronsoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorronsoro geeft een lange en hoge pass. Cervera is nu in balbezit. Jáuregui Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Lujuriosos 44%, Ornitorrincos Anónimos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Lujuriosos - Ornitorrincos Anónimos 1:1