Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Escandalosos The Black Crow
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Arrazola verovert de bal door een tackle van achteren. Arrazola speelt de bal door. Villar is nu in balbezit. Palop Cervera rent richting de bal. Palop Cervera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vilaseca Arroyo geeft een lange en hoge pass. Arrazola kopt de bal weg. Barbarin kan de bal niet met de borst controleren. Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Vacas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arrazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antía de bal. Antía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rey met een sublieme pass. Antía heeft problemen om de bal te vangen. Arrazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Antía rent richting de bal. Antía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Villar rent richting de bal. Palop Cervera rent richting de bal. Villar is nu in balbezit. Villar schiet op doel. López Cinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Escandalosos - The Black Crow 1:0

31e minuut.
Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galera Sánchez rent richting de bal. Palop Cervera begaat een overtreding. Palop Cervera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Escandalosos 39%, The Black Crow 61%.
Cruzados Escandalosos - The Black Crow 1:0

46e minuut.
Antía probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Villar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Villar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

61e minuut.
Megía Dávila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díaz Lorenzo de bal. Díaz Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Antía rent richting de bal. Antía haalt uit met een fantastische trap. Paal! Díaz Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Recamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Palop Cervera is nu in balbezit. Palop Cervera schiet op doel. Vilaseca Arroyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bezares bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezares draait met de bal, schiet en ... López Cinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Escandalosos 49%, The Black Crow 51%.
Cruzados Escandalosos - The Black Crow 1:0