Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sueca Utd. Monos Deliciosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Rodríguez Abad geeft een lange en hoge pass. Llorente Etxarri kopt de bal weg. del Oro heeft problemen om de bal te vangen. Berceo rent richting de bal. Berceo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sueca Utd. - Monos Deliciosos 0:1

21e minuut.
Rodríguez Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Abad geeft de bal voor. Boj probeert naar een medespeler te passen. Fernández Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Díaz schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Barrachina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrachina draait met de bal, schiet en ... Solaun kopt de bal weg. Barrachina is nu in balbezit. Barrachina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sueca Utd. - Monos Deliciosos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sueca Utd. 54%, Monos Deliciosos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sueca Utd. - Monos Deliciosos 1:1

53e minuut.
Rodríguez Abad probeert naar een medespeler te passen. Solaun geeft de bal voor. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Berceo is nu in balbezit. Berceo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rosado rent richting de bal. Rosado geeft een lange en hoge pass. Boj heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Díaz rent richting de bal. Fernández Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Martínez Olmedo is nu in balbezit. Fernández Díaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Olmedo. Martínez Olmedo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Llorente Etxarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez de Eulate is nu in balbezit. Álvarez de Eulate passt de bal zonder na te denken. Berceo rent richting de bal. Berceo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
del Oro met een sublieme pass. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López met een sublieme pass. Barrachina is nu in balbezit. Barrachina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sueca Utd. 57%, Monos Deliciosos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sueca Utd. - Monos Deliciosos 1:1