Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pedruscos Ardientes Cuerpos Rápidos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
García Salgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Salgueiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Salgueiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ugarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte met een sublieme pass. Carnero rent richting de bal. Barajas onderschept slim de pass. Barajas draait met de bal, schiet en ... Debón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mancisidor rent richting de bal. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perea. Perea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ugarte passt de bal met de wreef. García Comas is nu in balbezit. García Comas geeft een lange en hoge pass. Urbistondo is nu in balbezit. Urbistondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Urbistondo geeft een hoge lob. Barajas is nu in balbezit. Ruiz Alcocer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barajas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancisidor wilt de vrije trap nemen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Ardientes 50%, Cuerpos Rápidos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos Ardientes - Cuerpos Rápidos 0:0

66e minuut.
García Salgueiro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ugarte de bal. Ugarte met een sublieme pass. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een lange en hoge pass. Mairata Gual heeft problemen om de bal te vangen. Amado rent richting de bal. Amado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mancisidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancisidor geeft de bal voor. Carnero rent richting de bal. Barajas verovert de bal door een tackle van achteren. Barajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pedruscos Ardientes 48%, Cuerpos Rápidos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pedruscos Ardientes - Cuerpos Rápidos 0:0