Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragaldabas Débiles Sueca Utd.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Barrachina onderschept slim de pass. Marigil is nu in balbezit. Barrachina verovert de bal door een tackle van achteren. Barrachina schiet op doel. Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 0:1

6e minuut.
Boj rent richting de bal. Eslava verovert de bal door een tackle van achteren. Eslava geeft de bal voor. Calvo-Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo-Garcia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Martínez Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga geeft een lange en hoge pass. Argibay rent richting de bal. Argibay haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Argibay is nu in balbezit. Argibay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. del Oro heeft problemen om de bal te vangen. Argibay rent richting de bal. Argibay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Oro met een sublieme pass. Rosado heeft problemen om de bal te vangen. Rosado onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 1:1

15e minuut.
Angulo Alboniga geeft de bal voor. Eslava rent richting de bal. Eslava geeft de bal voor. Rosado met een sublieme pass. Daar is del Oro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eslava neemt de hoekschop. Angulo Alboniga rent richting de bal. Argibay is nu in balbezit. Argibay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 2:1

17e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal in één keer door. García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo-Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo-Garcia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zarandona onderschept slim de pass. Morante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarandona. Morante wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morante kan niet meer verder spelen. Navalpotro komt het veld opgelopen. García Rodríguez met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barrachina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrachina schiet op doel. Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 2:2

34e minuut.
Calvo-Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo-Garcia passt de bal zonder na te denken. Argibay is nu in balbezit. Argibay haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 3:2

35e minuut.
Navalpotro speelt de bal door. Daar is Barrachina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calvo-Garcia rent richting de bal. Navalpotro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navalpotro schiet op doel. Salvador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Barrachina passt de bal in één keer door. Pernía is nu in balbezit. Pernía probeert naar een medespeler te passen. Navalpotro heeft problemen om de bal te vangen. Navalpotro draait met de bal, schiet en ... Paal! Salvador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 3:3

40e minuut.
García Rodríguez passt de bal met de wreef. Aranzubía Aguado is nu in balbezit. Barrachina verovert de bal door een tackle van achteren. Barrachina haalt uit met een fantastische trap. Salvador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Débiles 36%, Sueca Utd. 64%.
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 3:4

51e minuut.
Pernía rent richting de bal. Pernía geeft de bal voor. Ontanaya López kopt de bal weg. Barrachina rent richting de bal. Barrachina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zarandona passt de bal in één keer door. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Boj begaat een overtreding. Boj krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Canosa rent richting de bal. Canosa geeft de bal voor. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Boj onderschept slim de pass. Boj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Martínez Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga onderschept slim de pass. Angulo Alboniga met een sublieme pass. Argibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Argibay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Débiles 56%, Sueca Utd. 44%.
Tragaldabas Débiles - Sueca Utd. 3:4