Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuerpos Rápidos Demonios Innombrables
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen tragic


4e minuut.
Robaina is nu in balbezit. Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez is nu in balbezit. Conde Carbo is nu in balbezit. Conde Carbo schiet op doel. Debón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Menéndez Márquez met een snelle inworp. Conde Carbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robaina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conde Carbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Conde Carbo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:1

15e minuut.
Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Carnero kopt de bal weg. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:2

27e minuut.
Ruiz Alcocer probeert naar een medespeler te passen. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde Carbo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conde Carbo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Quintanilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintanilla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amado rent richting de bal. Amado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Quintanilla passt de bal in één keer door. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Carnero is nu in balbezit. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:3

32e minuut.
Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Robaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez schiet op doel. Debón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuerpos Rápidos 63%, Demonios Innombrables 37%.
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:4

67e minuut.
Grep probeert de bal aan de voet te houden. Antoñanzas is nu in balbezit. Grep begaat een overtreding. Grep krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla probeert naar een medespeler te passen. Robaina is nu in balbezit. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuerpos Rápidos 55%, Demonios Innombrables 45%.
Cuerpos Rápidos - Demonios Innombrables 0:4