Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Deportistas Yonkis Escandalosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Solla is nu in balbezit. Aguiar onderschept slim de pass. Roldán Freire onderschept slim de pass. Solla rent richting de bal. Solla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pérez Alonso trapt de bal weg van het doel. Masegosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Masegosa passt de bal in één keer door. de la Casa heeft problemen om de bal te vangen. de la Casa schiet op doel. Naveiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mariani geeft een lange en hoge pass. Carlos Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos Olave met een sublieme pass. de la Casa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Casa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pérez Lima probeert de bal aan de voet te houden. de la Casa rent richting de bal. Pérez Lima rent richting de bal. de la Casa verovert de bal door een tackle van achteren. de la Casa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Deportistas 41%, Yonkis Escandalosos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos Deportistas - Yonkis Escandalosos 0:0

51e minuut.
Ruiz Llagas passt de bal met de wreef. Pérez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Galeano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla is nu in balbezit. Solla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Deportistas - Yonkis Escandalosos 1:0

57e minuut.
Daar is Ruiz Llagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sousa is nu in balbezit. Sousa probeert naar een medespeler te passen. de la Casa is nu in balbezit. de la Casa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ruiz Llagas rent richting de bal. Ruiz Llagas passt de bal met de wreef. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla onderschept slim de pass. Solla schiet op doel. Giménez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Deportistas - Yonkis Escandalosos 2:0

81e minuut.
de la Casa rent richting de bal. Sousa is nu in balbezit. Pérez Lima verovert de bal door een tackle van achteren. de la Casa rent richting de bal. de la Casa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Deportistas 44%, Yonkis Escandalosos 56%.
Magos Deportistas - Yonkis Escandalosos 2:0