Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Club Conejos Unidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Fueyo Sako rent richting de bal. Fueyo Sako geeft een hoge lob. Daar is Montoliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanchares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Club - Conejos Unidos 0:1

12e minuut.
Lizarralde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fueyo Sako met de inworp. Solari is nu in balbezit. Solari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Salvat de bal onder controle te krijgen. Solari is nu in balbezit. Fernández Garri begaat een overtreding. Fernández Garri krijgt een gele kaart. Solari raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Callejón Aranda neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lanchares springt en kopt de bal. Arjona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Solari rent richting de bal. Fernández Garri verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Garri passt de bal zonder na te denken. Lanchares is nu in balbezit. Lanchares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Club - Conejos Unidos 0:2

27e minuut.
López Plata is nu in balbezit. López Plata geeft de bal voor. Acedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muniozguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniozguren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Callejón Aranda speelt de bal door. Etxeberría geeft de bal voor. Callejón Aranda kopt de bal weg. Solari rent richting de bal. Solari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Club 62%, Conejos Unidos 38%.
Toros Club - Conejos Unidos 0:2

48e minuut.
Callejón Aranda passt de bal zonder na te denken. Lanchares bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Osoro ... Strafschop! Lanchares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lanchares zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Solari onderschept slim de pass. Montoliú rent richting de bal. Solari onderschept slim de pass. Solari draait met de bal, schiet en ... Arjona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duarte trapt de bal weg. Fernández Garri kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Muniozguren rent richting de bal. Muniozguren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lanchares verovert de bal door een tackle van achteren. Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanchares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lanchares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Club 50%, Conejos Unidos 50%.
Toros Club - Conejos Unidos 0:2