Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marin SDU Lingüistas C.D.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Estíbariz speelt de bal door. López Duque is nu in balbezit. López Duque speelt de bal door. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Endika bereikt de bal nog maar net als eerste. Endika speelt de bal door. Praena rent richting de bal. Praena draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urzaiz Aranda de bal onder controle te krijgen. Paal!

24e minuut.
Martínez Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Franco passt de bal zonder na te denken. Ruiz Férez probeert de bal aan de voet te houden. López Duque is nu in balbezit. López Duque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt García Gutiérrez de bal. García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valle passt de bal met de wreef. Praena is nu in balbezit. Praena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
de Los Cobos geeft de bal voor. Inworp. Endika met de inworp. Klungelig pakt Grijalba de bal. Grijalba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rekarte probeert naar een medespeler te passen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Praena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Praena krijgt een gele kaart.

37e minuut.
García Valle passt de bal zonder na te denken. Daar is Grijalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Praena is nu in balbezit. Praena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Martínez Franco met een snelle inworp. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bermudo Rubio de bal. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marin SDU - Lingüistas C.D. 0:1

44e minuut.
Grijalba met een sublieme pass. Praena bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gutiérrez rent richting de bal. Praena onderschept slim de pass. Praena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marin SDU 51%, Lingüistas C.D. 49%.
Real Marin SDU - Lingüistas C.D. 0:1

49e minuut.
Martínez Franco rent richting de bal. Pérez Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fernández Cervera kopt de bal weg. Rekarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García Gutiérrez de bal. Praena bereikt de bal nog maar net als eerste. Praena schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
García Gutiérrez rent richting de bal. Grijalba probeert naar een medespeler te passen. García Gutiérrez rent richting de bal. García Valle verovert de bal door een tackle van achteren. García Valle speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
García Gutiérrez is nu in balbezit. García Valle onderschept slim de pass. García Valle passt de bal in één keer door. Praena bereikt de bal nog maar net als eerste. Praena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ruiz Férez onderschept slim de pass. Fernández Cervera rent richting de bal. Met opzet legt Bermudo Rubio zijn tegenspeler op de grond. Bermudo Rubio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marin SDU 38%, Lingüistas C.D. 62%.
Real Marin SDU - Lingüistas C.D. 0:1