Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes en Paro Perros Pudientes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Piña Cousillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cobeño Iglesias. Sabina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sabina kan niet meer verder spelen. Cuadrado Alonso komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pipaon onderschept slim de pass. Pipaon met een sublieme pass. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cobeño Iglesias de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes en Paro 58%, Perros Pudientes 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes en Paro - Perros Pudientes 0:0

48e minuut.
Martínez Reguera rent richting de bal. Cárcaba rent richting de bal. Fargas onderschept slim de pass. Martínez Reguera is nu in balbezit. Martínez Reguera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Cuadrado Alonso geeft de bal voor. Hernández Pindado is nu in balbezit. Hernández Pindado met een sublieme pass. Martínez Reguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Reguera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mallol is nu in balbezit. Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño Iglesias probeert naar een medespeler te passen. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
García Díaz rent richting de bal. García Díaz passt de bal met de wreef. Fargas rent richting de bal. Fargas haalt uit met een fantastische trap. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes en Paro 42%, Perros Pudientes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caimanes en Paro - Perros Pudientes 0:0