Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pichi Demonios Mágicos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Dorta speelt de bal door. Naujoks rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villanova. Villanova krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Villanova rent richting de bal. Pruna onderschept slim de pass. Barbero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruna onderschept slim de pass. Pruna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Villanova passt de bal in één keer door. Rodríguez Vaz is nu in balbezit. Rodríguez Vaz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Álvarez Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pichi - Demonios Mágicos 0:1

26e minuut.
Mínguez heeft problemen om de bal te vangen. Esparcia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mínguez. Mínguez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada passt de bal in één keer door. Mínguez probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pichi 59%, Demonios Mágicos 41%.
Real Pichi - Demonios Mágicos 0:1

53e minuut.
Álvarez Alonso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Undiano Mallenco met een snelle inworp. Mínguez rent richting de bal. Mínguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pichi - Demonios Mágicos 0:2

68e minuut.
Ceballos Silva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cedrún zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Matxón onderschept slim de pass. Mínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mínguez probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vaz rent richting de bal. Rodríguez Vaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pichi 62%, Demonios Mágicos 38%.
Real Pichi - Demonios Mágicos 0:2