Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:00
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: Pol Fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 725
Pol Fc PKFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ufarte rent richting de bal. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero met een sublieme pass. Lobo rent richting de bal. Lobo haalt uit met een fantastische trap. David López Ruano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Lobo rent richting de bal. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hombre geeft een hoge lob. Lafuente Sancha kopt de bal weg. Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Elía Vallejo probeert naar een medespeler te passen. Borrás probeert de bal met de borst te controleren. Elía Vallejo rent richting de bal. Lobo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pol Fc - PKFC 0:1

34e minuut.
Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero onderschept slim de pass. Cañamero met een sublieme pass. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pol Fc - PKFC 0:2

45e minuut.
Martín Vargas is nu in balbezit. Lobo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobo passt de bal in één keer door. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ... David López Ruano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pol Fc 41%, PKFC 59%.
Pol Fc - PKFC 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hombre met de inworp. Borrás geeft een hoge lob. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pérez Blanco rent richting de bal. Ufarte onderschept slim de pass. Ufarte speelt de bal door. Hombre rent richting de bal. Hombre geeft een lange en hoge pass. Aguirre Huerga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cerezo speelt de bal door. Elía Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas is nu in balbezit. Lobo is nu in balbezit. Lobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pol Fc 50%, PKFC 50%.
Pol Fc - PKFC 0:2