Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ranas Subterráneos Masterianos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dhers. Faríñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbaneja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tavare is nu in balbezit. Tavare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal in één keer door. Saer is nu in balbezit. Saer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Arnáudez passt de bal in één keer door. Olivares is nu in balbezit. Olivares met een sublieme pass. Tavare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bustamante onderschept slim de pass. Inworp. Padrón met de inworp. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Carache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carache met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón met de inworp. Urbaneja is nu in balbezit. Urbaneja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dhers speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro met een sublieme pass. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 56%, Masterianos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Subterráneos - Masterianos 0:0

48e minuut.
Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor. Tavare maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado speelt de bal door. Tavare is nu in balbezit. Tavare heeft problemen om de bal te vangen. Tavare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Tavare is nu in balbezit. Tavare draait met de bal, schiet en ... Carache bokst de bal weg.

77e minuut.
Arnáudez geeft een lange en hoge pass. Carmona kopt de bal weg. Flores speelt de bal door. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Osuna geeft de bal voor. Daar is Saer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Flores de bal. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ranas Subterráneos 42%, Masterianos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ranas Subterráneos - Masterianos 0:0