Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stylins10 Malos Duros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre is nu in balbezit. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero schiet op doel. Daar is Plasencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Torres is nu in balbezit. Ochoa speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Freire met een harde bal richting middenveld. Ochoa kopt de bal weg. Olivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gamargo geeft een lange en hoge pass. McIntosh is nu in balbezit. Ruggieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruggieri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stylins10 50%, Malos Duros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stylins10 - Malos Duros 0:0

54e minuut.
Olivo rent richting de bal. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Borjas geeft een lange en hoge pass. Cabral kopt de bal weg. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Cabral rent richting de bal. Cabral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Olivo geeft een lange en hoge pass. Anzola rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gamargo ... Strafschop! Gamargo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Anzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

80e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Cabral is nu in balbezit. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Torres geeft de bal voor. Aguerreverre rent richting de bal. Borjas begaat een overtreding. Borjas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stylins10 60%, Malos Duros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stylins10 - Malos Duros 0:0